18-09-2019

SmartBear neemt Bitbar over voor mobiele testautomatisering

Deel dit bericht

SmartBear heeft de overname aangekondigd van Bitbar, aanbieder van een mobiel app-testautomatiseringsplatform. Met de toevoeging van de innovatieve technologie van Bitbar aan het SmartBear-productportfolio wil het bedrijf organisaties in staat te stellen sneller hogere kwaliteit software te kunnen leveren.

Bitbar biedt klanten een hoog niveau van prestaties en schaalbaarheid en is zeer configureerbaar, waardoor organisaties gemakkelijk kunnen integreren met CI/CD-pijpleidingen met behulp van API's. Volgens SmartBear is Bitbar een natuurlijke aanvulling op haar CrossBrowserTesting-oplossing en versterkt haar vermogen om klanten te helpen dat hun web- en mobiele apps overal goed werken. Met de acquisitie kan SmartBear het Bitbar-platform verspreiden naar haar grote en groeiende set klanten met software-ontwikkelingsteams.

Bitbar ondersteunt ook een breed scala aan frameworks zoals XCUITest en Espresso en QA-automatiseringstechnici zoals Appium, waardoor ontwikkelaars testen kunnen automatiseren met hun framework naar keuze.

Partners