19-09-2019

SUSE verbetert levering van container- en cloud-native applicaties

Deel dit bericht

SUSE heeft updates aangekondigd voor haar application delivery-oplossingen die klanten moeten helpen de productie van moderne container- en cloud-native applicaties te versnellen. De updates bevorderen de levering en ondersteuning van oplossingen om flexibel workloads, op locatie, in hybride en multi-cloud te creëren, implementeren en beheren.

De verbeterde oplossingen moeten de ervaringen bevorderen die worden geboden aan applicatieontwikkelaars, DevOps-teams en Kubernetes-platformbeheerders. SUSE biedt bedrijven geavanceerde netwerken voor Kubernetes op basis van het Cilium open source-project. Door gebruik te maken van Cilium stelt SUSE gebruikers in staat om de applicatiebeveiliging schaalbaar te verbeteren met packet filtering en netwerkcommunicatie security policy’s. SUSE introduceert ook application discovery en implementatiemogelijkheden waarmee gebruikers snel en eenvoudig toepassingen en services kunnen implementeren die zijn gepubliceerd als Helm-grafieken, waaronder honderden populaire open source DevOps-tools en ISV-oplossingen, evenals intern ontwikkelde applicaties en services.

SUSE application delivery oplossingen omvatten SUSE CaaS Platform, een enterprise-ready oplossing voor containerbeheer op basis van Kubernetes, en SUSE Cloud Application Platform, dat bovenop Kubernetes wordt uitgevoerd en ondernemingen helpt hun levering van cloud-native applicaties sneller en kosteneffectiever te bereiken. DevOps-teams kunnen profiteren van de eerste om een ​​breed scala aan workloads te beheren, waaronder traditionele, transitional en cloud native workloads. SUSE Cloud Application Platform voegt kant-en-klare workflowautomatisering toe waarmee DevOps-teams cloud-native applicaties snel, schaalbaar en in multi-cloudomgevingen kunnen leveren. De oplossingen van SUSE vullen elkaar aan en kunnen effectief samen en afzonderlijk worden gebruikt.

SUSE CaaS Platform 4 verhoogt de Kubernetes-platformactiviteiten met verbeterde applicatiebeveiliging, gemakkelijker technologische vooruitgang volgen en uitbreidbare platformschaalbaarheid. De oplossing integreert de laatste releases van Kubernetes en SUSE Linux Enterprise. SUSE Cloud Application Platform 1.5 vermindert de complexiteit van beheer met verbeteringen in de gebruikersinterface. Het verhoogt ook de efficiëntie door een snellere time-to-value te bieden met een eenvoudige en meer voorspelbare installatie op gehoste Kubernetes-services. Beide oplossingen komen binnenkort beschikbaar.

Partners