02-10-2019

Mendix World 2020: conferentie wordt een jaarlijks evenement

Deel dit bericht

Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd aanbieder in low-code en no-code applicatie-ontwikkeling, kondigt aan dat Mendix World, de wereldwijde low-code conferentie in Rotterdam, een jaarlijks evenement wordt. Mendix World vindt plaats op 2 tot en met 4 juni 2020 in Rotterdam Ahoy.

In april 2019 bezochten circa 4.000 deelnemers uit meer dan 30 landen en afkomstig van 1.100 bedrijven Mendix World in Rotterdam. Hiermee is Mendix World het grootste internationale evenement op het gebied van low-code applicatieontwikkeling. Het programma van Mendix World in 2020 zal ondere andere bestaan uit break-out sessie en diverse keynotes van visionaire makers uit allerlei branches. Ook is Mendix World de plek om andere low-code ontwikkelaars, onderdeel van de ‘Mendix Maker movement’, uit verschillende branches te ontmoeten.

“De wereld van low-code en no-code applicatieontwikkeling ontwikkelt zich razendsnel nu digitale transformatie de manier waarop mensen zaken doen radicaal veranderd”, zegt Derek Roos, CEO bij Mendix. “Door onze belangrijkste conferentie nu jaarlijks te organiseren, geven we professionals van over de hele wereld de kans om samen te komen, te spreken over innovatie en hun grenzen te verleggen van wat ze kunnen creëren.”

Low-code applicatieontwikkeling stelt business professionals in elke branche in staat om nauw samen te werken met IT en zo bedrijfskritische digitale initiatieven sneller en effectiever te ontwikkelen. Mendix World wil bezoekers inspireren, nieuwsgierig maken en hun creativiteit aanwakkeren door te laten zien wat er mogelijk is met software en apps die hun leven gemakkelijker, beter en productiever maken.

Meer informatie over Mendix World en registratie van het evenement.

Partners