30-09-2019

Trend Micro genoemd als leider in endpoint security

Deel dit bericht

Trend Micro, aanbieder op gebied van cybersecurity-oplossingen, is met de op een na hoogste score opgenomen in het rapport The Forrester Wave; Endpoint Security Suites, Q2 2019. Volgens Forrester omvat het endpoint security-aanbod van Trend Micro het volledige gamma voor preventie en detectie van bedreigingen, met toonaangevende oplossingen in beide categorieën.

Trend Micro kreeg de hoogst mogelijke score voor Corporate Vision and Focus (een criterium in de categorie Strategie), wat Trend Micro beschouwt als een erkenning van zijn stabiele marktleiderschap, innovatieve technologie, en hoogwaardige productbeheer -en ontwikkeling.

Steven Heyde, Regional Director Benelux bij Trend Micro, merkt dat bedrijven genoodzaakt zijn om hun beveiligingsstrategie te herzien. “Wij zijn voor onze klanten een klankbord en een betrouwbare partner waarmee ze hun strategie op vlak van hybride cloud, netwerk- en endpoint security voor de komende jaren bouwen. Dat is niet evident in een markt die snel evolueert en waarin partijen komen en gaan. Daarom is het belangrijk erkenning te krijgen voor deze visie en strategie. Het onderstreept ons marktleiderschap vandaag en naar de toekomst toe.”

Connected Threat Defense
Moderne technologie kan endpoint security veranderen. Met het oog op de toekomst van eindpuntbeveiliging heeft Trend Micro zijn assortiment verbeterd met de release van Apex One. Apex One biedt uitgebreide beveiligingsmogelijkheden tegen bedreigingen, vanaf een enkele, gemakkelijk te beheren oplossing – verkrijgbaar als SaaS of on-premise.
Hoewel van cruciaal belang, is endpoint slechts één stukje van de cybersecuritypuzzel. Daarom biedt Trend Micro deze beveiligingsmogelijkheden aan als onderdeel van een Connected Threat Defense-strategie, die ervoor zorgt dat iedere IT-laag informatie deelt om de zichtbaarheid en real-time bescherming en reactie tegen bedreigingen te verbeteren.

In het rapport wees Forrester erop dat “De Connected Threat Defense-architectuur van Trend Micro controle biedt over een uitgebreid portfolio van zakelijke oplossingen zoals e-mails, endpoints, netwerken, cloud en security.”

Partners