03-10-2019

SmartBear benoemd tot BostInno 2019 '50 on Fire' bedrijf

Deel dit bericht

SmartBear is gekozen als een BostInno 50 on Fire-bedrijf, ter ere van de snelgroeiende bedrijven en invloedrijke mensen die de regio Boston vooruit helpen. SmartBear is een van de zes andere bedrijven in de softwarecategorie en behoort sinds 2010 tot de top van Boston's beste en slimste door BostInno gekozen bedrijven. BostInno doet verslag van het innovatieve ecosysteem in Boston.

SmartBear schrijft haar groei en succes toe aan de snel bewegende eisen en vraag naar software-ontwikkelingstools - van performance- en API-testen, servicevirtualisatie en codekwaliteit tot microservices en DevOps. Het bedrijf staat bekend als innovator en wordt daarvoor herhaaldelijk erkend op de SD Times 100, meest recent in juni.

In de afgelopen twee jaar heeft SmartBear vier acquisities gedaan, waaronder onlangs Bitbar, leverancier van een geavanceerd platform voor mobiele-testtestautomatisering en device cloud. In juni nam het bedrijf Cucumber Ltd. over, aanbieder in de Behaviour-Driven Development (BDD)-gemeenschap en leverancier van open source test automation framework Cucumber.

Eerder dit jaar kondigde SmartBear aan haar leiderschapsteam uit te breiden met een nieuwe CMO, evenals product- en marketingmanagers te midden van een sterke groei. Door het team te versterken kan het bedrijf haar productportfolio uitbreiden en voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar haar software quality tools.

Partners