25-10-2019

UiPath kondigt de volgende generatie aan van RPA Platform

Deel dit bericht

Tijdens de FORWARD III, het eerste wereldwijde congres over Robotic Process Automation (RPA), introduceert UiPath de volgende generatie van haar RPA-platform. Dit platform biedt mogelijkheden die het van begin tot eind automatiseren van processen ondersteunen, alsook significant verbeterde kunstmatige intelligentie.

Met de nieuwe versie wil UiPath automatisering als basistoepassing aanbieden voor gebruikers in de gehele onderneming en stelt iedereen, ongeacht zijn of haar technische vaardigheden, in staat om snel werk te automatiseren - zonder enige ontwikkelhulpmiddelen of codeerwerk.

Volgens Param Kahlon, Chief Product Officer bij UiPath, zijn in essentie alle barrières weggenomen die de overschakeling naar het automatisering voorop-tijdperk nog in de weg staan. “Overal rusten directies hun medewerkersbestand nu snel uit met softwarerobots, om medewerkers vrij te maken voor het belangrijke werk. Door de uitbreiding met de UiPath Explorer-, UiPath Apps- en UiPath Insights-productgroepen, maken we het professionals in het hele bedrijf gemakkelijk om met robots samen te werken, met inbegrip van mensen met weinig IT-vaardigheden, bedrijfsanalisten en eindgebruikers aan de gebruikerskant en aan de ondersteuningskant van de onderneming.”

Tijdens de UiPath FORWARD III heeft UiPath innovaties geïntroduceerd. De belangrijkste zijn:
· De introductie van de UiPath Explorer-productgroep om het inzicht in en de automatisering van processen te versnellen.
· De introductie van UiPath StudioX for Citizen Developers.
· De introductie van UiPath Apps, geheel nieuwe mogelijkheden ten behoeve van voortdurende mens-robotinteractie gedurende het gehele proces.
· De introductie van UiPath Insights.
· De introductie van UiPath Connect Enterprise om elke medewerker erbij te betrekken om te ontdekken waar automatiseringskansen liggen.
· AI Fabric, aangekondigd in april dit jaar, gaat in besloten voorvertoning in het derde kwartaal.

Levenscyclusbenadering
De UiPath-innovaties van de FORWARD III gaan gepaard met een nieuwe levenscyclusbenadering voor klanten, die hen bijstaat bij het Plannen, Bouwen, Beheren, Toepassen, Meten en Veranderen voor een gezonde invoercyclus van RPA door de gehele onderneming heen. Ook voert UiPath een tweemaandelijks ritme voor de introductie van nieuwe versies, met inbegrip van nieuwe mogelijkheden en prestatieverbeteringen. Tenslotte biedt UiPath vanaf integratiemogelijkheden met inbegrip van Amazon, GSuite, Microsoft Office 365, Salesforce en SAP.

De 2019-versie komen gefaseerd beschikbaar. UiPath Insights komt beschikbaar in het eerste kwartaal van 2020.


Partners