29-10-2019

IFS biedt API's ter ondersteuning van breed inzetbare bedrijfsapplicatiesuite

Deel dit bericht

IFS kondigt applicatie-innovaties aan waarmee het bedrijf het open aspect van service management, enterprise resource management en enterprise asset management nieuwe betekenis wil geven. Om haar aanpak te versterken, heeft IFS haar technologische basis ontwikkeld met meer dan 15.000 native API's voor mogelijkheden met betrekking tot uitbreidbaarheid, integratie en flexibiliteit.

Als nieuw lid van het OpenAPI-initiatief (OAI) helpt IFS de branche te innoveren met open applicaties die klanten en partners de volledige vrijheid geven om databronnen op een waardevolle manier te ontwikkelen en met elkaar te verbinden. Door prioriteit te geven aan open applicaties, wil IFS haar positie op het gebied van innovatie en klantgerichtheid verhogen en keert het gedwongen winkelnering en lock-in met betrekking tot platforms de rug toe.

IFS biedt native, op OData gebaseerde RESTful API's voor de gehele suite van ERP-, EAM- en service management-producten. Dit betekent dat het aansluiten, uitbreiden of integreren in de IFS-kern snel en eenvoudig mogelijk is. De API's zijn ontwikkeld in combinatie met de IFS Aurena-gebruikerservaring, die nu beschikbaar is binnen alle IFS-applicaties en voor alle klanten.

Native applicaties
De IFS Aurena-gebruikerservaring werd bij de eerste lancering positief ontvangen. Deze is nu met succes geïntegreerd in de gehele IFS Applications-suite voor service management, ERP en EAM. IFS Aurena maakt gebruik van dezelfde set API's die nu algemeen beschikbaar zijn en biedt een browsergebaseerde gebruikerservaring die geoptimaliseerd is voor elke rol en elk type gebruiker, waarbij de focus ligt op betrokkenheid en productiviteit van medewerkers.

IFS Aurena biedt klanten responsive design, waardoor de hele suite automatisch kan worden aangepast aan verschillende eindgebruikerskanalen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om native applicaties te ontwerpen en te bouwen, gericht op iOS, Android en Windows, met ondersteuning voor offline-scenario's en apparaat-specifieke mogelijkheden, zoals GPS en camera.

Tags:

Development, API, REST, ERP

Company:

IFS

Partners