01-11-2019

XebiaLabs lanceert Enterprise DevOps-platform op AWS Marketplace

Deel dit bericht

XebiaLabs heeft aangekondigd dat het XebiaLabs DevOps-platform beschikbaar is via de Amazon Web Services Marketplace. Met dit end-to-end DevOps toolchain-orkestratie- en rapportageplatform stelt XebiaLabs ondernemingen in staat om complexe software-release pipelines te creëren en te orkestreren.

Door de DevOps-tools die een bedrijf gebruikt naadloos aan te sluiten, legt XebiaLabs een verbinding van ontwikkeling naar productie. Het platform automatiseert de inzet van applicaties voor vrijwel elk doel, inclusief AWS. Door met AWS te werken stelt XebiaLabs bedrijven in staat om elke toepassing snel te migreren naar een productiefase op AWS-infrastructuur.

Het XebiaLabs DevOps-platform biedt een end-to-end release-orkestratie en deployment automatisering die bedrijven nodig hebben om applicaties snel, foutloos en veilig naar de cloud te brengen. Het is ontworpen om organisaties in staat te stellen hun diverse, complexe DevOps pipeline betrouwbaar te orkestreren. De XebiaLabs Quick Start implementeert het XebiaLabs DevOps Platform automatisch in ongeveer 40 minuten in een nieuwe of bestaande Amazon Virtual Private Cloud op AWS. Dankzij de integratie van de AWS-servicecatalogus kunnen bedrijven gecontroleerde selfservice-implementaties aanbieden aan hun ontwikkelingsteams, terwijl tegelijkertijd vereisten van compliance, beveiliging en governance in de DevOps pipeline mogelijk zijn.

XebiaLabs is een geavanceerde technologiepartner in het AWS-partnernetwerk (APN) en ondersteunt ook AWS Fargate, Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS), Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) en andere AWS-services, waardoor ontwikkelaars eenvoudig workloads kunnen overschakelen van traditionele datacenters naar AWS.

Partners