27-11-2019

Cryptshare gecertificeerd op Microsoft Azure

Deel dit bericht

Cryptshare heeft haar applicatie gecertificeerd voor Microsoft Azure en is vanaf heden beschikbaar in de Microsoft Azure Marketplace. Hiermee speelt het bedrijf in op de toenemende vraag naar cloudgebaseerde oplossingen. Cryptshare is een leverancier van e-mail encryptiesoftware.

Cryptshare biedt haar klanten sinds 2007 een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing om op een veilige manier e-mail en bestanden te delen. Daarbij kan worden gekozen om de oplossing in het eigen netwerk of bij een hosting-partij naar keuze te installeren. Steeds meer klanten maken daarbij gebruik van de mogelijkheid om zelf Cryptshare in Azure Cloud te installeren. Om die installatie te vereenvoudigen, heeft de leverancier het nu mogelijk gemaakt om direct vanuit de Azure Marketplace een Cryptshare-omgeving te configureren.

Keuzevrijheid
Cryptshare vindt dat klanten zelf de keuze moeten hebben om te bepalen waar en in welke omgeving ze de encryptiesoftware willen installeren. Een omgeving die de klant veilig genoeg vindt voor de beveiliging van gevoelige elektronische gegevensuitwisseling. Ongeacht het device, de locatie of de onderliggende infrastructuur. Vanwege de populariteit van de Office 365- en Outlook365-omgeving in combinatie met de sterke groei van de Microsoft Azure-cloud, heeft Cryptshare zich gecertificeerd voor de Microsoft Azure Marketplace. Hiermee voldoet de softwareleverancier aan de wens van een groeiende groep organisaties die hun applicaties naar de cloud willen verplaatsen en Azure daar de juiste omgeving voor vinden.

Cloud-first
Microsoft-klanten die een cloud-first strategie hanteren met Microsoft Azure, kunnen nu op een eenvoudige manier hun vertrouwelijke e-mails en bestanden delen. Met de Cryptshare-installatie in Azure Cloud kunnen ze rechtstreeks vanuit de Outlook eenvoudig grote bestanden en e-mails delen. Met de recent gelanceerde QUICK-technologie is ook de wachtwoorduitwisseling voor vertrouwelijke informatie sterk vereenvoudigd.

Partners