03-12-2019

Pyxle opent Europees kantoor in Amsterdam

Deel dit bericht

Pyxle opent op 1 januari 2020 een Europees saleskantoor in Amsterdam. Daarmee wil het bedrijf van de Tavistock Group haar activiteiten in Europa grondig uitbreiden. Skondras adviseert en ondersteunt Pyxle bij het Europese avontuur. Pyxle is een in Sri Lanka gevestigde aanbieder van software-oplossingen en systeemintegratie.

Skondras en Pyxle maken software-oplossingen en systeemintegratie beschikbaar voor de Scandinavische en West-Europese bedrijfswereld. Om bestaande klantrelaties in Scandinavië verder te ontwikkelen en een grotere Europese aanwezigheid te realiseren, sluit Pyxle een partnership met Skondras, een in de Benelux gevestigd sales-outsourcing-bedrijf met hoofdkantoren in Amsterdam en Hasselt en aanwezigheid in verschillende Europese landen. Skondras ondersteunt Pyxle bij het bepalen van haar lokale positionering en bij het opzetten van market intelligence – de basis van een solide salesstrategie.
Skondras implementeert ook Pyxle’s contactstrategie voor het genereren van gekwalificeerde leads met behulp van Inside Sales en Marketing Automation. Voor de opvolging en uitvoering van de salesstrategie, gaan dedicated Pyxle-managers nauw samenwerken met Skondras’ uitgebreide best-in-class-team van salesspecialisten.

Benelux als hart van de Europese operatie
Pyxle heeft ervoor gekozen om haar eerste Europese kantoor in de Benelux te openen, en wel in Amsterdam. Stijn Skondras, CEO van Skondras: “De Benelux is met zijn hoogopgeleide, meertalige, multiculturele en digitaal competente workforce een magneet voor techbedrijven. En dankzij zijn centrale locatie biedt de regio de ideale verbinding met de grote markten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. We kijken ernaar uit om ook samen met Pyxle te doen wat we al voor zoveel andere klanten gedaan hebben: hen laten groeien via maximale en voorspelbare omzet.”

Partners