05-12-2019

Eficode en Microsoft gaan DevOps-adoptie stimuleren

Deel dit bericht

Eficode, aanbieder op het gebied van DevOps, gaat nauwer samenwerken met Microsoft om de DevOps-adoptie te stimuleren. Eficode heeft de Gold Partner-status op het gebied van DevOps ontvangen, een van de hoogste certificeringen die Microsoft aan zijn partners toewijst.

Daarnaast heeft Microsoft ervoor gekozen om hoofdpartner te zijn voor DEVOPS 2020, het DevOps-evenement van Eficode in Noord-Europa, dat in april 2020 in Helsinki plaatsvindt. Sam Guckenheimer, de product owner voor Azure DevOps wereldwijd, zal op dit evenement een keynote spreker zijn.

Eficode heeft in Noord- en West-Europa meer dan 300 professionals in DevOps en softwareontwikkeling in dienst en ondersteunt klanten bij het transformeren van hun bedrijf naar DevOps. Om dit te bewerkstelligen, focust Eficode op modernisering van infrastructuur en Cloud Migratie. “De status van Microsoft Gold Partner op het gebied van DevOps ontvangen is een behoorlijke prestatie,” vertelt CEO Ilari Nurmi van Eficode. “Het laat zien dat we aantoonbare ervaring hebben met het adviseren van bedrijven over de cloud en het toepassen van DevOps. Dit is te danken aan het feit dat we technische begeleiding bieden met een strategische mindset.”

De erkenning als Gold Partner binnen het Microsoft Partner Network is voor Eficode het bewijs dat het bedrijf onafhankelijk DevOps- en Microsoft Azure cloud diensten op hoog niveau kan ontwikkelen en leveren. Deze status is een van de hoogste competentieniveaus die Microsoft uitreikt. Eficode is ook Silver Partner op het gebied van applicatieontwikkeling en levert ontwikkelingsdiensten aan klanten van Microsoft.

Partners