09-12-2019

Tricentis bij snelst groeiende bedrijven in Deloitte Technology Fast 500

Deel dit bericht

Tricentis, aanbieder van een Continuous Testing-platform, kondigt aan dat het bedrijf als nummer 361 is gerangschikt in Deloitte's Technology Fast 500 ranglijst.

Technology Fast 500 is een ranglijst van de 500 snelstgroeiende technologie-, media-, telecommunicatie-, life sciences- en energietechnologiebedrijven in Noord-Amerika, en is nu in zijn 25e jaar. Tricentis verdrievoudigde bijna de omzetgroei in de afgelopen drie jaar en groeide haar Global 2000 klantenbestand tot meer dan 1600.

CEO Sandeep Johri van Tricentis dankt deze aanzienlijke groei aan het bewezen track record van Tricentis om Global 2000-ondernemingen te helpen DevOps en barrières voor digitale transformatie te doorbreken. "Meer en meer Global 2000-organisaties erkennen dat ze moeten beginnen met het transformeren van testen om hun doelstellingen voor digitale transformatie te bereiken. We zijn er trots op dat we toonaangevende bedrijven hebben geholpen bij het opnieuw uitvinden van testen met ons portfolio van testoplossingen. Nu passen deze ondernemingen onze automatisering ook toe op vele andere kritieke bedrijfsprocessen in de productieomgeving.”

Tricentis stond eerder op nummer 402 als een Technology Fast 500 awardwinnaar voor 2018 met een omzetgroei van 194 procent.

Partners