12-12-2019

HPE biedt next-gen hybrid cloudplatform GreenLake Central

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise heeft de lancering aangekondigd van HPE GreenLake Central. Hiermee wil het technologiebedrijf een geavanceerde softwareoplossing bieden die zorgt voor een consistente cloudervaring voor applicaties en data. Dit gebeurt met een operationele console die het hele hybride IT beheert, optimaliseert en laat draaien.

Voortbouwend op de kracht van HPE GreenLake biedt HPE GreenLake Central klanten een uniform digitaal front-end en een besturingsplatform over de publieke en private cloud-, datacenter- en edge-workloads. Dit as-a-Serviceplatform biedt de basis voor een succesvolle digitale transformatie door developers en managers meer snelheid, eenvoud en keuze te geven. Bovendien hebben financiële, IT-, juridische en securityteams meer inzicht, flexibiliteit en controle over kosten en compliance.

Business, developers en IT kunnen gebruik maken van een selfservice-managementportaal waarmee gebruikers de infrastructuurdiensten kunnen kiezen die zij nodig hebben. De diensten zijn eenvoudig te selecteren en worden naar gebruik betaald. Klanten kunnen de tools gebruiken en hun applicaties, containers, workloads en virtuele machines uitvoeren in de omgeving die het beste aan hun behoeften voldoet. Denk hierbij aan flexibiliteit, performance en innovatiemogelijkheden.
Developers krijgen toegang tot een breed scala aan tools om meer code te schrijven en vrij te geven via een marktplaats waarmee applicaties en services van HPE en partners worden aangeboden en geïmplementeerd. Hierdoor wordt de keuze, flexibiliteit en innovatie van de klant gemaximaliseerd.

HPE GreenLake Central is in november 2019 getest bij een aantal klanten. De bètapreview wordt nu uitgerold bij 150 klanten. HPE GreenLake Central komt in de tweede helft van 2020 algemeen beschikbaar.

Company:

HPE

Partners