20-12-2019

Progress benoemt Katie Kulikoski tot Chief People Officer

Deel dit bericht

Progress heeft Katie Kulikoski benoemd als Chief People Officer (CPO). In haar nieuwe rol is Kulikoski verantwoordelijk voor alle aspecten van de wereldwijde human resources-functie van Progress. Ze zal rapporteren aan CEO Yogesh Gupta en lid zijn van het Progress executive team.

Katie Kulikoski heeft meer dan twintig jaar leiding gegeven in op groei gerichte technologiebedrijven. Eerder leidde ze de talentstrategie voor Brightcove als Chief People Officer en Senior Executive Vice President, Human Resources. "Katie's bewezen track record van toonaangevende HR-organisaties bij bedrijven met wereldwijde aanwezigheid, haar ervaring met verandermanagement en proceseffectiviteit, acquisitie-integratie en persoonlijke betrokkenheid om cultuurontwikkeling te stimuleren, zal cruciaal zijn voor de groeistrategie van Progress," zegt CEO Yogesh Gupta van Progress. "We zijn blij dat ze ervoor koos om bij de Progress-familie te komen."

Kulikoski heeft altijd een passie gehad voor innovatieve technologiebedrijven. “Ze evolueren eeuwig en creëren nieuwe kansen voor werknemers. Vooruitgang is zo'n bedrijf - sterk, gevestigd en toch voortdurend in ontwikkeling. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik elke uitdaging op mijn weg kan aangaan en ik kijk ernaar uit om samen te werken met de directie van Progress en de HR-organisatie te leiden om onze strategische doelen te bereiken."

Company:

Progress

Partners