24-12-2019

Yenlo en 42Crunch sluiten partnership voor API-beveiliging en API-beleid

Deel dit bericht

Integratie- en API-beheerspecialist Yenlo en specialist in API-security 42Crunch hebben een strategisch partnership aangekondigd voor API-beveiliging en API-beleid.

42Crunch biedt een zakelijk end-to-end API-securityplatform. Bedrijven die het 42Crunch-platform gebruiken, hebben een set geïntegreerde API-securitytools tot hun beschikking die problemen signaleren, OpenAPI-kwetsbaarheden herstellen en de runtime beschermen tegen API-aanvallen.
De door 42Crunch geleverde API-beveiliging is een aanvulling op Yenlo’s API-beheer- en integratieoplossingen, waaronder Connext, een 24/7 managed integratieplatform. Deze cloudoplossing is gebouwd op Amazon Web Services en het open source WSO2 Integration Agile Platform en biedt de mogelijkheid databases, applicaties, services en processen te integreren.

In de overeenkomst is vastgelegd dat Yenlo 42Crunch API-securitydiensten, waaronder Audit, Scan en Protection, gaat verkopen. De diensten worden als stand-alone oplossingen aangeboden, maar ook als onderdeel van Yenlo’s Connext Cloud Integration Platform-as-a-Service. Samen geven het 42Crunch platform en Yenlo Connext bedrijven de mogelijkheid security vast onderdeel te laten zijn van hun continuous integration en continuous deployment (CI/CD).

CEO en co-founder Ruben van der Zwan van Yenlo ziet, omdat meer API’s moderne applicaties aansturen, een stijgende vraag onder CIO’s, CTO’s en enterprise architecten om API-beveiliging efficiënter te integreren met CI/CD. “Door het 42Crunch beveiligingsplatform aan ons portfolio toe te voegen, kunnen wij aan deze vraag voldoen. Wij bieden onze klanten een fantastische, innovatieve dienst op het gebied van API-beveiliging die zij direct in hun CI/CD-processen kunnen toepassen.”

Partners