31-12-2019

SmartBear vereenvoudigt samenwerking met lancering van CucumberStudio

Deel dit bericht

SmartBear heeft CucumberStudio uitgebracht. CucumberStudio combineert Cucumber met HipTest, dat SmartBear in 2018 heeft overgenomen. Met deze oplossing wil SmartBear alle aspecten van behavior-driven development (BDD) ondersteunen.

Cucumber stelt gebruikers in staat om de kracht van BDD te benutten, agile processen te verbeteren en met grotere consistentie en efficiëntie te werken. Samenvallend met de lancering van CucumberStudio is het nieuw ontworpen cucumber.io, dat een startpunt is voor open source communities, documentatie en de Cucumber School voor training en opleiding.

Naarmate behavior-driven development populairder wordt bij teams die hun agile en DevOps-processen efficiënter willen maken, vertegenwoordigt deze release de evolutie van Cucumber naar een breder pakket aan mogelijkheden. CucumberStudio is een commercieel product dat een directe relatie creëert tussen acceptatiecriteria, tests om die criteria te valideren en applicatiedocumentatie.

CucumberStudio stelt organisaties in staat om in snel tempo hoogwaardige software te leveren. Kenmerken zijn onder meer:
• naadloze Git-integratie zodat BDD-documentatie altijd up-to-date is
• frictieloze samenwerking in CucumberStudio stelt het hele team in staat om specificaties te lezen en te verfijnen
• Living Documentation publiceren: functiebestanden van een team als gemakkelijk te begrijpen documentatie, automatisch geverifieerd bij check-in van ontwikkelaars
• Agile Test Management: geautomatiseerde tests bouwen vertrouwen op in het hele team.

Naast investeringen in het Cucumber platform wil SmartBear blijven innoveren op het gebied van testautomatisering en -uitvoering voor agile en DevOps-teams die Jira gebruiken. Deze innovaties omvatten een nieuwe Zephyr voor Jira native integratie, de mogelijkheid om Gherkin-specificaties in Jira-projecten te maken en nieuwe Jira-integraties met TestComplete, SoapUI Pro en CrossBrowserTesting.

Partners