06-01-2020

SmartBear biedt Azure DevOps-integratie met Collaborator

Deel dit bericht

SmartBear heeft ondersteuning toegevoegd voor repository management tools met haar nieuwe integratie van Azure DevOps met Collaborator. De peer-code en documentreviewtool ondersteunt al repository-hostingservices GitLab, Bitbucket en GitHub, en nu kunnen gebruikers van Azure Repos ook Collaborator-peerreviews integreren in Azure DevOps.

Volgens Justin Collier, Product Manager bij SmartBear, is er geen ander peer review-tool die kan worden geïntegreerd met alle vier repository-managementtools en met elf andere SCM's waarmee ontwikkelteams verschillende documenten kunnen beoordelen, inclusief vereisten, gebruikersverhalen, testplannen en meer. “Azure DevOps-gebruikers hechten veel waarde aan softwarekwaliteit en velen hebben behoefte aan robuustere, betekenisvollere peer review-mogelijkheden dan wat Azure DevOps biedt. Collaborator geeft hen een geïntegreerde oplossing die cross-functionele samenwerking mogelijk maakt binnen de software-ontwikkeling organisatie.”

Pull requests initiëren automatisch beoordelingen in Collaborator en een iteratief beoordelingsproces begint. Deze integratie zorgt ervoor dat de juiste belanghebbenden bij elke beoordeling aanwezig zijn en dat belangrijke gegevens worden vastgelegd en kunnen worden gerapporteerd voor naleving van de regelgeving, audits en procesverbetering.

Met de Collaborator Azure DevOps-integratie kunnen gebruikers meerdere repositories met één klik importeren, een pull-aanvraag initiëren en automatisch een codereview in Collaborator maken en beoordelingen genereren bij pushes en samenvoegingen blokkeren totdat de review is voltooid. Collaborator kan worden geconfigureerd om pull-aanvragen automatisch samen te voegen en de branch af te sluiten wanneer een review is voltooid.

Door de pull request-workflow uit te breiden, hebben teams nu onder meer toegang tot beoordelingsstatistieken zoals defect density, tijd besteed aan beoordelingen en herziene coderegels. Aanpasbare rapporten kunnen eenvoudig naar een zipbestand worden gedownload, zodat het voor teams eenvoudig is om een ​​audittrail bij te houden en aan compliance te voldoen.

Partners