07-01-2020

Ingram Micro wordt Red Hat Certified Cloud Service Provider Partner

Deel dit bericht

Ingram Micro heeft aangekondigd dat het bedrijf in Nederland Red Hat Certified Cloud Service Provider (CCSP) Partner is geworden. Het Red Hat Certified Cloud Service Provider-programma biedt Cloud Service Providers de mogelijkheid om het Red Hat-portfolio aan te bieden via een maandelijks, pay-as-you-go-model dat multi-tenant, speciale en managed services modellen ondersteunt.

Met een speciaal opgezet team biedt Ingram Micro ondersteuning en training in sales, techniek en marketing. Hierdoor kunnen Cloud partners beter reageren op vragen van eindgebruikers over onderwerpen zoals Hybrid Cloud, Containers, DevOps en software-defined beheer en Management en Automation.

Bart Schurer, Sales Manager Partner & Alliances bij Red Hat, is verheugd om met Ingram Micro te werken als Certified Cloud and Service Provider en onderdeel van het Red Hat partner ecosysteem. “We streven ernaar klanten en ontwikkelaars een brede selectie keuzes in de Cloud te bieden. Belangrijk voor deze visie is het bouwen van een sterk ecosysteem van partners zodat gebruikers de best mogelijke applicaties kunnen maken en implementeren.”

Partners