08-01-2020

Appian combineert low-code en RPA na overname Novayre Solutions

Deel dit bericht

Appian heeft de overname aangekondigd van Novayre Solutions SL, ontwikkelaar van het Jidoka RPA-softwareplatform. De overname maakt Appian een one-stop-shop voor Automation, met oplossingen voor workflow, AI en RPA.

Volgens Forrester is het de verwachting dat de RPA-markt tegen 2023 12 miljard dollar zal bereiken, maar veel organisaties bevinden zich nog in de vroege stadia van hun RPA-adaptie. Bedrijven hebben met RPA geëxperimenteerd door robots van meerdere leveranciers te implementeren, wat resulteerde in een gefragmenteerd technologielandschap. Robots worden vaak ingezet in silo's zonder effectief menselijk toezicht, waardoor managementuitdagingen ontstaan. Zorgen van CIO’s over robot security en governance hebben ook de groei van RPA beperkt voor grootschalige gebruiksscenario's.

Appian wil met de overname van Novayre Solutions deze uitdagingen adresseren en haar klanten laten profiteren van:
• One-stop-shop voor Automation. Appian brengt low-code ontwikkeling en RPA samen in een omvangrijk automation platform, dat de drie pijlers van het moderne werken - mensen, bots en artificial intelligence - orkestreert.
• Governed Robotic Workforce. Appian levert RPA-governance voor de enterprise. Organisaties kunnen robotic workforces van belangrijke RPA vendors managen, inclusief Blue Prism en UIPath. De business interfaces voor het managen van robots zijn zowel op het web beschikbaar als op mobiele devices.
• Enterprise-grade RPA. RPA van Appian zal cloud RPA en Java RPA zijn. De nieuwe service zal wereldwijd in de Appian cloud beschikbaar zijn. Bot-developers kunnen gebruikmaken van een krachtige Java Integrated Development Environment, die hen in staat stelt om geavanceerde robots te bouwen.

Financiële voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

Partners