20-01-2020

spriteCloud lanceert Software Testing Services op abonnementsbasis

Deel dit bericht

spriteCloud kondigt de lancering aan van een Software Testing service op abonnementsbasis. spriteCloud is een onafhankelijk software en cybersecurity testing bedrijf met een hoofdkantoor in Amsterdam, opgericht in 2009.

Het abonnementsmodel moet ervoor zorgen dat klanten een op maat gemaakte testing servicebundel kunnen creëren die past bij hun specifieke software testing-behoeften. Dat heet een Test Stack, en dit modulaire servicepakket bestaat uit een flexibele mix van functionele testing, test automation, prestatie- en loadtesting, en cybersecurity testing, die gekocht worden op een terugkerende maandelijkse basis. Deze abonnementsservice geeft klanten de mogelijkheid om software testing services te combineren met een betaalbare prijs. Het resultaat is een hogere kwaliteit van software en een betere klantervaring door een consistentere software testing.


Test Stack
spriteCloud’s Software Testing Abonnementsservice is voor organisaties die een aanzienlijk deel van hun opbrengst halen uit mobiele, desktop-, of webapplicaties. Service-abonnees stellen hun Test Stack samen door te bepalen welke testing services ze nodig hebben, hoeveel dagen werk ze van elke testing service willen, en de lengte van de abonnementsduur. De Test Stack kan aangepast worden zoals nodig doorheen de duur van het abonnement om beter te passen bij de veranderende testbehoeften van het project of de organisatie. spriteCloud consultants zijn beschikbaar om ondersteuning en deskundig advies aan te bieden voor de creatie van de Test Stack. De minimale duur van een Software testing Abonnement is drie maanden, en spriteCloud stimuleert voortdurend testen met kortingen: hoe meer testing een klant vraagt, hoe groter de korting.

Cloudgebaseerde rapporteertool
spriteCloud CEO Andy McDowell legt uit dat de verandering naar een servicemodel op abonnementsbasis ontstaan is uit tien jaar ervaring en expertise in software testing. “spriteCloud werkt met een grote verscheidenheid aan organisaties - van kleine start-ups tot grote multinationals - en wij hebben vele voorbeelden gezien, op startniveau, van hoe de kwaliteit van softwareproducten en de klantervaring lijden wanneer er niet consistent getest wordt.”

spriteCloud’s SaaS-product Calliope.pro speelt een centrale rol in het verstrekken van de Software Testing abonnementsservice. Als een gecentraliseerde, cloudgebaseerde rapporteer- en controletool voor test results data, zorgt Calliope.pro ervoor dat development teams op de hoogte blijven van de huidige gezondheid van de codebase, en dat deze testresultaten kunnen vergelijken om gemakkelijk regressies te identificeren.

Partners