20-01-2020

Visma neemt Circle Software over

Deel dit bericht

Visma heeft de overname aangekondigd van Circle Software, aanbieder in cloudsoftware voor case management en samenwerking voor de publieke sector.

Visma is de afgelopen jaren op de Nederlandse markt sterk gegroeid door diverse overnames waaronder Visma Connect, Visma Raet, ProActive, Visma Idella, PinkWeb, HR2day, Dotweb, Verzuimsignaal, PlusPort en Visma Roxit. Met de acquisitie van Circle Software zet Visma haar uitbreiding voort in deze voor de organisatie zeer strategische regio, met nu ongeveer € 350 miljoen omzet en meer dan 2.000 werknemers, waardoor de positie op de Europese markt wordt versterkt.

Circle Software is uitgegroeid tot expert in softwareontwikkeling en -implementatie in de publieke sector in Nederland, gespecialiseerd in case management- en samenwerkingsoplossingen. Circle Software zal de positie van Visma in op eGovernment gerichte segmenten in Nederland versterken met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheids- en onderwijsorganisaties, en van Nederlandse burgers en studenten.

Circle Software, als onderdeel van de Visma-groep, zal blijven bestaan ​​als een onafhankelijke entiteit, maar binnen het eerste jaar worden omgedoopt tot Visma I Circle om synergie te behalen uit de sterke groei en merkontwikkeling van Visma op de Nederlandse markt.

Partners