17-01-2020

Elastic Cloud on Kubernetes 1.0 algemeen beschikbaar

Deel dit bericht

Elastic heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Elastic Cloud on Kubernetes (ECK) 1.0. Met ECK hebben gebruikers nu een naadloze manier om de Elastic Stack op Kubernetes te implementeren, beheren en bedienen.

Elastic heeft een toenemend aantal gebruikers gezien dat de Elastic Stack op Kubernetes implementeerde. Kubernetes is gegroeid in populariteit en de standaard geworden voor het orkestreren van container workloads. Elastic heeft daarom stappen ondernomen om container workloads te ondersteunen, zoals het vrijgeven van officiële Docker-images voor Elasticsearch en Kibana, aansluiting bij de CNCF en de lancering van Helm-kaarten. De release van Elastic Cloud on Kubernetes is de meest recente stap in deze reis.

De initiële alpha-release van ECK is gebaseerd op jarenlange operationele kennis die is opgedaan door het creëren van Elasticsearch en Elastic Cloud Enterprise en het runnen van de Elasticsearch-service. De ontvangst van de eerste alpha-release (en de drie vroege toegangsreleases die daarop volgden) was volgens Elastic positief. Met de algemene beschikbaarheid van ECK kan Elastic gebruikers een productieklare oplossing bieden voor het implementeren en stroomlijnen van de werking van de Elastic Stack op Kubernetes.

ECK biedt gebruikers de complete Elastic-ervaring op Kubernetes, inclusief functies en mogelijkheden van Elastic zoals APM, Logs, Metrics, SIEM, Canvas, Lens, machine learning en index lifecycle management. De oplossing is gebouwd voor flexibiliteit en werkt op verschillende Kubernetes-platforms, waaronder Google Kubernetes Engine, Red Hat OpenShift, Azure Kubernetes Service, Amazon Kubernetes Service en ‘vanilla’ Kubernetes.

ECK Quickstart

Partners