22-01-2020

Sooqr Search neemt AI-technologie van 904Labs over

Deel dit bericht

Sooqr Search heeft de AI-zoektechnologie van 904Labs overgenomen. De technologie van het Nederlandse collegabedrijf zal worden geïntegreerd in het huidige productportfolio van Sooqr om de ultieme zoek- en conversie-ervaring op locatie te creëren.

904Labs is een zoektechnologiebedrijf, gespecialiseerd in AI voor zoeken. Onlangs hebben is de stopzetting van het bedrijf aangekondigd, omdat beide oprichters Manos Tsagkias en Wouter Weerkamp ervoor hebben gekozen om door te gaan naar verschillende loopbaantrajecten. Sinds de oprichting van 904Labs in 2014 hebben ze een AI-aangedreven zoekproduct ontwikkelddat zoeken op locatie relevanter en persoonlijker maakt en zorgt voor continue optimalisatie van de onsite search conversion rate.

CEO Albert Mombarg van Sooqr Search is tevreden met de overname. “Ik ben blij dat we de kans hebben gekregen om deze geweldige AI-technologie te kopen. We zijn al enkele jaren partners van 904Labs en hebben met succes aan verschillende projecten samengewerkt. Door hun technologie te verwerven zullen we ons huidige productportfolio diepgaand verbeteren en in de nabije toekomst nieuwe en geavanceerde producten lanceren. We zullen de technologie integreren in ons kernplatform, ten voordele van klanten en hen voorzien van de meest optimale denkbare conversie. Op deze manier laten we de erfenis van 904Labs verder leven.”

Partners