22-01-2020

Diamanti breidt directie uit met Christina Monzon-Le

Deel dit bericht

Diamanti heeft de benoeming aangekondigd van Christina Monzon-Le als Vice President, People. In deze nieuwe rol zal ze alle human resources-functies over de hele wereld overzien en rechtstreeks rapporteren aan CEO Tom Barton van Diamanti. Diamanti is leverancier van een speciaal gebouwd, volledig geïntegreerd enterprise Kubernetes-platform, verspreid over lokale en publieke cloudomgevingen.

Barton is verheugd dat Christina zich heeft aangesloten bij het Diamanti-leiderschapsteam.” Ze heeft een track record van succes in het begeleiden van bedrijven door snelgroeiende periodes in het aantrekken, behouden en ontwikkelen van toptalent in concurrerende industrieën."

De aanstelling van Monzon-Le draagt ​​bij aan een aantal nieuwe mijlpalen voor Diamanti in 2019 - de succesvolle sluiting van een Serie C investering , een verdubbeling van het fulltime personeel, de toevoeging van nieuwe klanten en de bouw van haar directieteam. In 2019 voegde het bedrijf ook Chris Noordyke toe als VP Business Development en Allianties en Andy Wild als Chief Revenue Officer. "Het is een spannende tijd om lid te worden van Diamanti als we 2020 ingaan en wereldwijd uitbreiden," zegt Monzon-Le. “We concurreren in een van de meest levendige sectoren op het gebied van informatietechnologie, omdat steeds meer bedrijven Kubernetes en containers in hun architectuur omarmen. Ons doel is om een ​​samenwerkende, krachtige cultuur te blijven voeden waarin onze mensen en hun carrière zullen gedijen. ”

Monzon-Le sluit zich aan bij Diamanti uit Guavus, waar ze hoofd was van Global People Operations voor het big data-analysebedrijf. Voorheen was ze Vice President, Human Resources bij SS8, provider van netwerkbeveiligingsinformatie voor bedrijven. Daarvoor bekleedde ze senior leiderschapsrollen in human resources bij Gaia Online, LeCroy en Symantec. Ze heeft een MBA van de San Jose State University.

Partners