03-02-2020

KubeCon + CloudNativeCon Amsterdam maakt programma bekend

Deel dit bericht

De Cloud Native Computing Foundation (CNCF), heeft het programma bekendgemaakt voor KubeCon + CloudNativeCon Europe, de conferentie over Cloud Native software, die van 30 maart tot en met 2 april in Amsterdam gehouden wordt.

Een programmacommissie van de CNCF-community, bestaande uit 91 experts onder leiding van voorzitter Vicki Cheung van Lyft en Constance Caramanolis van Splunk, heeft een agenda samengesteld met meer dan 240 sessies waaronder keynotes en break-out en technische sessies. In de sessies komen onder andere verhalen van eindgebruikers en case studies aan de orde en daarnaast zullen er veel sessies zijn op diverse niveau’s waaronder technische sessies en deep-dives.

Sprekers zijn onder andere afkomstig van organisaties/projecten zoals Kubernetes, Prometheus, OpenTracing, Fluentd, gRPC, containerd, CNI, Envoy, Jaeger, Notaris, TUF, Vitess, CoreDNS, NATS, Linkerd, Helm, Rook, Harbor, etcd, Open Beleidsagent, CRI-O, TiKV, CloudEvents en Falco. Het door de community samengestelde programma op 31 maart bevat sessies van toonaangevende open source experts. Cloud Native Computing Foundation en andere deelnemende organisaties verzorgen op 30 maart Day Zero co-located events.

Het volledige KubeCon + CloudNativeCon programma is hier te vinden.

Partners