04-02-2020

TestProject en Sauce Labs bieden testautomatisering in de cloud

Deel dit bericht

TestProject heeft een samenwerking aangekondigd met Sauce Labs om een ​​complete, end-to-end geautomatiseerde testervaring te leveren die de creatie, uitvoering en analyse van tests omvat. TestProject is een gratis cloudgebaseerd test automatiseringsplatform en onderdeel van het Tricentis Community Platform.

Met behulp van codeloze testcreatie van TestProject in combinatie met continue testuitvoering van Sauce Labs, kunnen organisaties naadloos geautomatiseerde tests opzetten, opslaan, uitvoeren en analyseren via een breed scala aan browsers, besturingssystemen en apparaten vanuit een enkele cloudgebaseerde interface. TestProject was een van de eerste producten die werden toegevoegd aan het gratis Tricentis Community Platform, dat onlangs is uitgebreid na de overname van SpecFlow door Tricentis. SpecFlow is een behavior-driven development (BDD) platform voor .NET. Het is in 2009 ontwikkeld door TechTalk als open source port van Cucumber voor .NET, en zorgt voor automatische afhandeling van acceptance tests in .NET-projecten.

De gezamenlijke oplossing versnelt het maken van open source, codeloze tests op de besturingssystemen die het belangrijkst zijn voor ontwikkelaars, waaronder Linux, Mac en Windows. Met TestProject kunnen testers en QA-professionals met weinig of geen codeerervaring robuuste testpakketten maken in een eenvoudige, gebruiksvriendelijke webinterface. TestProject-gebruikers kunnen die tests vervolgens uitvoeren op de Sauce Labs Continuous Testing Cloud, die duizenden combinaties omvat van browsers/besturingssystemen, mobiele emulator, simulator en apparaten.

Met meer dan 700 zakelijke klanten en bijna 3 miljoen tests die dagelijks worden uitgevoerd op haar continuous testing cloudplatform, zorgt Sauce Labs ervoor dat apps en websites probleemloos werken op elke browser, OS en elk apparaat. Net als TestProject ondersteunt Sauce Labs Selenium, Appium en andere belangrijke open source frameworks, waardoor gezamenlijke klanten eenvoudig tests kunnen maken en uitvoeren in de scripttaal van hun keuze.

Partners