18-02-2020

Tech Summit over Linux, NetDevOps en Open Source in Amsterdam

Deel dit bericht

Op donderdag 5 maart in Amsterdam vindt de eerste Nederlandse Tech Summit plaats over Linux, NetDevOps en Open Source. De summit is gratis toegankelijk voor IT-professionals die affiniteit hebben met deze onderwerpen. De Tech Summit biedt de community de mogelijkheid om te kijken, luisteren en kennis en ervaring te delen met elkaar.

Het evenement wordt georganiseerd om mondeling met elkaar te overleggen, maar ook om hands-on praktijkvoorbeelden met elkaar te bespreken met betrekking tot Linux, NetDevOps en Open Source. Nu Open Source steeds vaker ter tafel komt bij zowel profit- als nonprofit organisaties, neemt de inzet en het aantal gebruikers toe. Cumulus Networks, Dell Technologies en IT creation hebben de handen ineen geslagen om dit gratis event te ontwikkelen.

In de ochtend worden er technische sessies verzorgd, waarbij onder meer Robert Steeneken van de Nederlandse Politie vertelt over de toepassing van een Open Source Ecosysteem voor Data Centre Automation. Daarnaast wordt er gezamenlijk met panelleden en de bezoekers dieper ingegaan op Open Source. ’s Middags gaan de deelnemers aan de slag in een hands-on Test-Drive die wordt aangeboden door Cumulus Networks.

Meer informatie en inschrijving

Partners