26-02-2020

Bitdefender neemt deel aan ThreatConnect Developer Partner Program

Deel dit bericht

Bitdefender, leverancier van cybersecurity-oplossingen, is opgenomen in het ThreatConnect Developer Partner Program. Als lid van het Developer Partner Program heeft Bitdefender nu toegang tot ThreatConnect's dreigingsinformatie automatisering, orchestration en analysemogelijkheden voor het ontwikkelen van gecombineerde oplossingen, die naadloos aansluiten op de beveiligingsbehoeften van organisaties.

De Advanced Threat Intelligence-oplossing van Bitdefender kan nu benaderd worden vanuit het ThreatConnect-platform. Deze kant-en-klare oplossing biedt gebruikers toegang tot feeds met actuele bedreigingsinformatie. De oplossing biedt een snelle time-to-value omdat er geen noodzaak is van programmeren of configuratiewijzigingen.

De dreigingsinformatie van Bitdefender is afkomstig van het Bitdefender Global Protective Network (GPN), dat met de bescherming van ruim 500 miljoen systemen een van ’s werelds grootste beveiligingsinfrastructuren vormt. Het GPN is in staat om dagelijks meer dan 15 miljard query’s af te handelen. Bitdefender kan beveiligingsteams daarmee real-time inzicht bieden in moeilijk detecteerbare malware, advanced persistent threats (APT’s), zero-day exploits en botnets.

Harish Agastya, Senior Vice President, Enterprise Solutions bij Bitdefender, is enthousiast over de kansen en voordelen voor zakelijke beveiligingsteams die voortkomen uit onze deelname aan het ThreatConnect Developer Partner Program. “De mogelijkheid om Bitdefender Advanced Threat Intelligence te benaderen via het ThreatConnect-platform biedt beveiligingsprofessionals de beste wereldwijde dreigingsinformatie met optimaal gebruiksgemak.”

“ThreatConnect heeft als doel om beveiligingsteams snellere en adequate beslissingen te laten nemen”, zegt Andy Pendergast, VP of Product bij ThreatConnect. “Het doet ons daarom een groot genoegen dat Bitdefender deelnemer is geworden van het ThreatConnect Developer Partner Program. Deze samenwerking stelt ons in staat om passende oplossingen te ontwikkelen voor verschillende scenario’s op het gebied van operationele beveiliging. Samen kunnen we het verschil maken voor onze klanten en gebruikers.”

Partners