24-02-2020

Info Support vestigt wereldrecord als Top Employer

Deel dit bericht

Voor het 22e jaar op rij heeft Info Support een certificaat ontvangen van het Top Employers Institute. Info Support is daarmee recordhouder als langste topwerkgever wereldwijd.

Jaarlijks licht Top Employers Institute internationale bedrijven door op het gebied van onder meer ontwikkelmogelijkheden voor medewerkers, werving en personeelsplanning. Dit jaar staat Info Support tussen het lijstje met topwerkgevers als DHL, Adidas en Akzo Nobel. “Het is toch wel heel bijzonder om daar tussen te staan, al hebben we al vaker deze eer gehad”, aldus Thom van de Lagemaat, HR Business Partner bij Info Support. “Dit laat zien dat we als Veenendaals bedrijf niet onderdoen voor de grote bedrijven die de beste primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden stellen. Het HR-beleid dat we voeren, scoort bijvoorbeeld hoog op talentstrategie.”

Top Employer voor optimaliseren HR-beleid
Hoewel het bedrijf dus trots is op de certificering, gebruikt Info Support de uitkomsten van het onderzoek ook om haar eigen HR-beleid verder te verbeteren. Van de Lagemaat: “Er komen altijd wel leerpunten uit het onderzoek. Dat is ook de reden waarom we elk jaar meedoen aan het onderzoek, omdat we willen zien hoe we het doen ten opzichte van andere bedrijven. Continu verbeteren zit in onze genen. Afgelopen jaar hebben we vooral het proces van instromen van nieuwe medewerkers verbetert en we werken aan een onboarding app. Zolang we dit blijven doen, ben ik ervan overtuigd dat we over een paar jaar voor de 25ste keer het certificaat in ontvangst mogen nemen.”

Partners