28-02-2020

Automation Anywhere kondigt Discovery Bot voor procesdetectie aan

Deel dit bericht

Automation Anywhere, aanbieder in Robotic Process Automation, heeft de geïntegreerde AI-gestuurde oplossing Discovery Bot voor procesontdekking aangekondigd die bedrijfsprocessen ontdekt en met een klik bots creëert om ze te automatiseren.

Automation Anywhere Discovery Bot maakt gebruik van AI en machine learning om automatisch gebruikersacties vast te leggen en te analyseren om gemeenschappelijke, repetitieve processtappen bloot te leggen terwijl werknemers tussen bedrijfstoepassingen navigeren. Vervolgens geeft het prioriteit aan automatiseringsmogelijkheden op basis van de potentiële ROI en ontwikkelt het RPA-bots - het proces van procesautomatisering voor organisaties versnelt.

Onderzoek van Automation Anywhere toont aan dat bijna 80 procent van handmatige, repetitieve front- en back-office businesstaken die kunnen worden geautomatiseerd, onontdekt blijven. Traditionele, handmatige methoden voor procesontdekking zijn langzaam en tijdrovend en de ROI is onzeker. De intelligente, automatische technologie voor procesontdekking - gebouwd bovenop het cloud-native intelligente automatiseringsplatform van het bedrijf - maakt gebruik van jarenlange investeringen in RPA, AI en machine learning om het tempo van procesontdekking en automatisering te verhogen.

Partners