04-03-2020

Unisys breidt beveiliging uit naar containeromgevingen met Stealth 5.0

Deel dit bericht

Unisys lanceert een nieuwe versie van Unisys Stealth. Unisys Stealth 5.0 biedt bescherming voor data in container- en Kubernetes- omgevingen, wat datacenter security moet verbeteren. Stealth 5.0 implementeert slechts een set beveiligingsmaatregelen die in staat is om in meerdere omgevingen te werken. Met Stealth 5.0 speelt Unisys in op de verschuiving van traditionele werkomgevingen naar containerimplementaties.

Door het creëren van dynamische, identiteitgestuurde microsegmenten, ook wel ‘communities of interest’ (COI’s) genoemd, vermindert Stealth 5.0 het aanvalsoppervlak in containers en Kubernetes. Met behulp van veilige COI’s maakt Stealth onderscheid tussen vertrouwde en niet-vertrouwde systemen, gebruikers en gegevens. Daarnaast verkleint het aanvalsgebied doordat alle communicatie tussen de door Stealth beveiligde activa versleuteld is en deze verborgen zijn voor onbevoegde gebruikers.

Stealth 5.0 voegt de volgende functionaliteiten toe:
• Verbeterde Secure Virtual Gateway (SVG)-mogelijkheden: Stealth 5.0 biedt met de verbeterde functionaliteit ondersteuning voor public clouds. Hiermee kunnen klanten de beveiliging voor diverse bedrijfsimplementaties uitbreiden, terwijl ze een breed palet aan niet-standaard endpoints of endpoints buiten eigen beheer ondersteunen.
• Uitgebreide API- en automatiseringsmogelijkheden: Stealth 5.0 automatiseert alle Stealth-managementactiviteiten om een snelle uitrol, configuratie en beheer te realiseren. Hiermee kunnen organisaties snel reageren op veranderende behoeften van de business terwijl handmatig werk wordt geminimaliseerd.
• Verbeterde dynamische isolatie: Stealth 5.0 reduceert de isolatietijd tot 10 seconden of minder. Hiermee krijgt malware minder kans om zich in de netwerkomgeving te verspreiden.

Partners