28-02-2020

DATPROF en EPI-USE Labs maken consistent data anonimiseren mogelijk

Deel dit bericht

EPI-USE Labs en DATPROF, aanbieders in testdata management-oplossingen, hebben hun data-anonimiseeroplossingen gekoppeld. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten nu testdata consistent anonimiseren over meerdere SAP- en non-SAP omgevingen.

De markt voor testdata management vraagt om effectieve privacy-oplossingen. Het is een grote uitdaging om complete ketens zowel technisch als functioneel te anonimiseren. Veel sectoren zoals de energiesector en retail gebruiken een mix van databasetechnologieën. Om silo-oplossingen te voorkomen, was een combinatie van oplossingen nodig. Dat is de reden voor EPI-USE Labs (specialist in SAP) en DATPROF (specialist in non-SAP) om hun expertise te combineren en EPI-USE Labs’ Data Sync Manager (DSM) en DATPROF Privacy aan elkaar te koppelen. Deze oplossing maakt het mogelijk om data op dezelfde wijze te maskeren over zowel SAP als non-SAP databases heen.

Volgens Bert Nienhuis, Chief Product Officer bij DATPROF, biedt deze oplossing vooral aan klanten met een mix van databasetechnologieën enorme voordelen. “Een logische vervolgstap is het koppelen van de subset en slicingoplossingen voor SAP en non-SAP. Dit versterkt de missie van zowel DATPROF en EPI-USE Labs: het eenvoudiger verkrijgen van de juiste test data op het juiste moment.”

Partners