Qlik en Toucan Toco Platinum sponsors van DW&BI Summit 2020

Deel dit bericht

Qlik en Toucan Toco zijn Platinum sponsors geworden van de Data Warehousing & Business Intelligence Summit die op 9 en 10 juni 2020 in het Van der Valk Hotel Utrecht plaats vindt.

Qlik is leverancier van een visual analytics platform en pionier op het gebied van self-service Business Intelligence. Qlik’s portfolio voldoet aan de groeiende behoefte van klanten naar rapportage en visuele self-service analyses. Recent heeft Qlik het bedrijf Attunity overgenomen en haar producten geïntegreerd in de algehele strategie van Qlik op het gebied van data-integratie. Het is ook met deze voormalige Attunity-productlijn dat Qlik zich zal profileren tijdens de Summit.

Toucan Toco is een Franse leverancier gespecialiseerd in data storytelling. Het bedrijf is opgericht in 2014 en haar software voor data storytelling wordt door klanten als JCDecaux, La Banque Postale, L'Oréal en Moët Hennessy gebruikt om data op een gebruiksvriendelijke manier te visualiseren.

Naast deze Platinum sponsors zijn LynqID, Datavault Builder en biGENiUS Zilver sponsors van de DW&BI Summit 2020.

Over de Data Warehousing & Business Intelligence Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op woensdag 25 en donderdag 26 maart 2020 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De zevende editie van de DW&BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied. Onderwerpen die eind maart aan bod zullen komen zijn onder andere Big Data, Analytics & Data Science, DataOps, Cloud-based Datawarehousing, Data Governance, DataVault, Data-architectuurkeuze.

De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.nl.
Meer informatie: www.dwbisummit.com

Partners