18-03-2020

BluJay Solutions neemt Expedient Software over

Deel dit bericht

BluJay Solutions, leverancier van supply chain software en -diensten, kondigt de overname van Expedient Software aan. Expedient Software is een toonaangevende leverancier van douane- en expeditiesoftware voor de logistieke markt in Australië en Nieuw-Zeeland. Met de overname breidt BluJay zowel haar douane- en expeditie-technologieaanbod uit, als de aanwezigheid in de APAC-regio.

“We blijven strategisch investeren in technologieën die een soepele supply chain voor onze klanten mogelijk maken. Als belangrijke speler in de Australische douane- en expeditiemarkt is Expedient Software een perfecte aanvulling van BluJay’s portfolio. Daarnaast kunnen we samen met Expedient-team onze aanwezigheid en expertise in de APAC-markt versterken”, aldus Andrew Kirkwood, CEO van BluJay Solutions. “We zijn dan ook erg enthousiast en blij om het team en klantenbestand van Expedient Software bij BluJay Solutions te verwelkomen.”

Scott Craven, Managing Director van Expedient Software, voegt daaraan toe: “Als onderdeel van BluJay Solutions zullen we efficiënte software voor onze klanten blijven leveren en tegelijkertijd de kracht van een wereldwijd opererend bedrijf vergroten. De klanten van Expedient Software zullen zo profiteren van ondersteuning en infrastructuur van een hoog niveau. We zijn erg enthousiast over de samenwerking en kijken uit naar de toekomst met BluJay Solutions.”

Partners