13-03-2020

Integratie WorkBoard met Microsoft Azure DevOps versterkt OKR-aanbod

Deel dit bericht

WorkBoard heeft een ingebouwde integratie met Microsoft Azure DevOps voor haar Enterprise Results Platform aangekondigd, wat interoperabiliteit in de Microsoft-suite van producten verder verdiept. Na de integratie met de favorieten Teams en Outlook van Microsoft Office, stelt deze nieuwe integratie ontwikkelaars die Azure DevOps gebruiken nu in staat om de software Objectives and Key Results (OKR's, doelstellingen en belangrijkste resultaten) van WorkBoard te benutten binnen de oplossing voor softwareontwikkeling en het volgen van problemen.

Bij het beheren van hun werk in Azure DevOps, kunnen ontwikkelingsteams de OKR's van WorkBoard gebruiken om te kwantificeren hoe ze bijdragen aan de strategische prioriteiten van de organisatie, het "waarom" in hun werk te verduidelijken en de impact ervan te kwantificeren. WorkBoard toont aan iedereen de manier waarop ontwikkelingsinspanningen aansluiten bij de bedrijfsstrategie en de voortgang naar meetbare bedrijfsresultaten.

"Producten zijn de kern van de waarde van elk bedrijf voor zijn klanten, dus het is van cruciaal belang om ontwikkelings- en innovatie-inspanningen af te stemmen op de strategische prioriteiten van de organisatie. Natuurlijk willen productteams ook graag een echte impact hebben op klanten en hun bedrijf. Dus elke dag zorgen voor het afstemmen en overeenstemmen van de doelstellingen en belangrijkste resultaten biedt voordelen aan hen, aan de klanten en aan het bedrijf", aldus Deidre Paknad, algemeen directeur en medeoprichter van WorkBoard. "Deze nieuwe integratie met Azure DevOps zorgt ervoor dat de OKR's en een gestructureerde manier om de zakelijke waarde van werk op korte termijn echt te meten deel gaan uitmaken van de ervaring van ontwikkelaars terwijl ze dat werk beheren in Azure DevOps."

Terwijl de sprints en taken in Azure DevOps helpen bij het bijhouden van welk werk moet worden gedaan en hoe de teamoutput verloopt, meten en beheren de OKR's in WorkBoard de bedrijfsresultaten van teams die het werk moeten aansturen. WorkBoard biedt een gemeenschappelijke, transparante structuur voor het uitlijnen, definiëren en meten van resultaten binnen productteams en in de hele reeks teams in de waardeketen van klanten.

Partners