20-03-2020

Eficode sluit zich aan bij de Cloud Native Computing Foundation

Deel dit bericht

De Cloud Native Computing Foundation is de thuisbasis van open source projecten zoals Kubernetes en Prometheus. Als early adopters van container- en cloud-native technologieën was het een natuurlijke stap voor Eficode om lid te worden van de CNCF.

CTO Marko Klemetti van Eficode is trots om lid te zijn van de CNCF. “Eficode wil een actieve rol spelen bij het bouwen van de toekomst van het cloud native ecosysteem en het leiden van de overgang naar geavanceerde technologieën. Door het gebruik van containers, Kubernetes en Continuous Delivery-oplossingen te combineren, kunnen we onze klanten helpen hun DevOps-doelstellingen te overtreffen”.

Eficode heeft zich gekwalificeerd als Kubernetes Certified Service Provider op basis van jarenlange ervaring in Kubernetes-advies en training. Het KCSP-programma is een vooraf gekwalificeerd niveau van gescreende dienstverleners die diepgaande ervaring hebben in het helpen van bedrijven bij het adopteren van Kubernetes.

Cloud native als aanvulling op DevOps-missie
Toenemende automatisering, voortdurende verbetering en onderlinge samenwerking tussen teams vormen de kern van de DevOps-missie van Eficode. Een cloud-native benadering maakt volgens het bedrijf automatisering en behendigheid mogelijk, terwijl teams tegelijkertijd in staat worden gesteld om digitale producten schaalbaar en met hoge beschikbaarheid te bouwen.

Partners