DW&BI Summit verplaatst naar 2 en 10 juli

Deel dit bericht

Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de Datawarehousing & BI Summit verplaatst naar 2 en 3 juli aanstaande. De summit zal tevens remote te volgen zijn via een live video stream.

De Datawarehousing & BI Summit, die was gepland voor 9 en 10 juni, is verschoven naar 2 en 3 juli 2020. Wij zijn er in geslaagd, opnieuw dankzij de flexibiliteit bij onze sprekers, het congresprogramma praktisch één-op-één te verschuiven naar juli. Concreet betekent dit dat de sessies die gepland stonden op 9 juni ongewijzigd zullen plaats vinden op 2 juli. En dat de sessies die gepland stonden op 10 juni ongewijzigd zullen plaats vinden op 3 juli. Voor deelnemers die zich reeds hadden ingeschreven, houdt dit in dat de sessies in ongewijzigde vorm zullen plaats vinden en op hetzelfde tijdstip, hetgeen van belang is voor de gemaakte keuze bij de parallelsessies. Over de post-conference workshops volgt spoedig nadere informatie.

Live video stream
De DW&BI Summit in Utrecht zal voor geregistreerde deelnemers via een live video stream online toegankelijk zijn. Deelnemers die vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus niet kunnen of willen reizen, kunnen nu thuis alle sessies volgen. Ook de congresdocumentatie komt reeds enkele dagen voorafgaand aan het congres digitaal beschikbaar.

Alle sprekers tijdens de DW&BI Summit hebben hun medewerking toegezegd zodat deelnemers-op-afstand geen sessie hoeven te missen. Indien u het live congres in Utrecht op 2 of 3 juli niet kunt bijwonen, dan kunt u nog steeds remote deelnemen aan alle sessies op een interactieve manier.

De presentaties worden tevens opgenomen en wij zullen de video’s van de sessies ook achteraf aan geregistreerde deelnemers online ter beschikking stellen. Op deze manier kunt u dus per dag alle vier de parallelsessies bijwonen, twee live en de andere twee achteraf via de video opname. Zodra wij een concrete invulling hiervan hebben, zullen wij de deelnemers nader informeren.

Tevens zijn de zalen qua capaciteit verdubbeld en zullen wij zorg dragen voor een zeer ruime ‘school-opstelling’ in plaats van een cabaret- of theateropstelling. Deze ruime schoolopstelling geldt zowel voor de plenaire zaal als voor de parallelzaal.
Alle presentaties zullen wij als PDF-bestand al vooraf ter beschikking stellen aan geregistreerde deelnemers.

Enkele antwoorden op vragen vindt u hier.
De organisatie verwacht de DW&BI Summit door te laten gaan met zeer weinig veranderingen in het programma.

Partners