01-04-2020

Unisys kondigt Unisys TrustCheck SaaS Platform aan

Deel dit bericht

Het nieuwe Unisys Trustcheck SaaS Platform van Unisys is per direct verkrijgbaar. Het platform helpt ondernemingen om de potentiële financiële impact van cyberrisico's snel en gemakkelijk te beoordelen en hierover te communiceren. Het biedt toegang tot een webportaal met risicoprofielresultaten en verliesprognoses, welke automatische updates krijgt wanneer bedreigingen, sectorrisico's en trends veranderen. Bestuurders hebben hierdoor onafgebroken inzicht in de risicohouding van hun organisatie.

Het nauwkeurig beoordelen en het nemen van beslissingen op basis van cybersecurity risico's van een organisatie kan lastig zijn. Een deel van de uitdaging bestaat uit het communiceren van deze risico’s op een manier die bestuursleden en het management begrijpen. TrustCheck gaat deze uitdaging aan. TrustCheck maakt gebruik van X-Analytics, een geavanceerde applicatie voor de financiële analyse van cyberrisico’s. TrustCheck biedt sectorspecifieke marktmodellen en -data, op maat gemaakt voor de behoeften van financiële instellingen, zorgverleners, transportbedrijven, overheidsinstanties en andere organisaties.

Configureerbare risicoscenario’s
Via de nieuwe Scenario Lab-module van TrustCheck hebben klanten de mogelijkheid om configureerbare risicoscenario’s te draaien, te verfijnen en de verschillen te vergelijken met hun bestaande basisprofielen. Hiermee kunnen ze de maximale voordelen van een groot aantal potentiële investeringen voor risicovermindering beoordelen. Scenario Lab stelt de organisatie in staat om, met behulp van analytics, weloverwogen beslissingen te nemen. Zo wordt bekeken welke beslissing het hoogste potentieel voor risicovermindering teweeg brengt en tegelijkertijd de vermindering van financieel verlies waarborgt.

Company:

Unisys

Partners