07-04-2020

Innovatieprogramma ZorgTech van start

Deel dit bericht

Technologische oplossingen spelen een belangrijke rol bij het verbeteren en betaalbaar houden van de zorg. Veel bedrijven en zorgpartijen die met technologische zorgoplossingen komen, vinden maar moeizaam hun weg in het complexe landschap van verzekeraars, overheden, zorgaanbieders, zorgafnemers en certificering. Het innovatieprogramma ZorgTech laat kansrijke innovaties de weg naar de gezondheidszorg sneller vinden.

ZorgTech stelt vanaf april tot en met maart 2021 testvouchers beschikbaar voor innovatieve oplossingen voor zorgvragen. Het testen van zorginnovaties is een cruciale stap voor partijen om de zorgmarkt te kunnen betreden. Omdat veel zorgorganisaties door het coronavirus momenteel andere prioriteiten hebben dan het oppakken van technische innovatieprojecten, blijft voor hen ook later dit jaar budget beschikbaar om aan het innovatieprogramma deel te nemen.

Orchestrating Innovation
TNO heeft samen met InnovationQuarter, Medical Delta, Provincie Zuid-Holland en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) het innovatieprogramma Zorgtechnologie opgezet om deze bedrijven te helpen hun product naar de markt te brengen. Dit innovatieprogramma is de derde in de rij voor de Provincie Zuid-Holland waar TNO bijdraagt met haar ervaring in het opzetten van samenwerking ten behoeve van innovatie: Orchestrating Innovation.

Meer informatie is te vinden op de website van Innovation Quarter en de website van Medical Delta.

Company:

ZorgTech

Partners