10-04-2020

Okta kondigt strategische samenwerking aan met IBM

Deel dit bericht

Okta, onafhankelijk aanbieder van identiteitsoplossingen voor ondernemingen, heeft een strategisch samenwerkingsverband aangekondigd met IBM. De twee bedrijven slaan de handen ineen om gezamenlijke klanten te ondersteunen bij de overstap naar de cloud en verhoogde investeringen in veiligheid. Met de samenwerking zal IBM de Okta Identity Cloud aan zijn klanten doorverkopen, waardoor de grootste organisaties ter wereld nog beter kunnen inspelen op aangepaste identiteitsbehoeften.
 
Omdat ieder bedrijf een techbedrijf wordt investeren ze steeds meer in cloudtechnologieën. Hiermee verhogen bedrijven de productiviteit van hun personeel en verbeteren ze van de betrokkenheid van klanten. Onderzoek van Gartner toont aan de bedrijfsuitgaven voor cloud-gebaseerde oplossingen tegen 2022 de uitgaven voor niet-cloud-gebaseerde oplossingen zullen overstijgen. Nu organisaties de overstap naar de cloud maken en om moeten gaan met hybride IT-uitdagingen, stelt Okta hen in staat om te blijven presteren door het mogelijk te maken om op een veilige manier iedere mogelijke technologie toe te passen.

Als onderdeel van het resellerpartnerschap zal IBM extra ondersteuning bieden aan gezamenlijke klanten, waaronder:
- Het vinden van de Cloud IAM-strategie die aansluit bij hun bedrijfsdoelstellingen en gebruikersbehoeften
- Het identificeren van mogelijkheden om de infrastructuurkosten snel te verlagen, inclusief lopende onderhouds- en licentiekosten van on-premise oplossingen.
- Continu verbeteringen doorvoeren met behoud en herplaatsing van waardevol IAM-talent naar een nieuwe cloud-IAM-omgeving.

Company:

Okta, IBM

Partners