29-04-2020

Red Hat biedt OpenShift virtualisatie

Deel dit bericht

Red Hat kondigt oplossingen aan die organisaties helpen bij het optimaliseren, schalen of simpelweg bewaken van hun IT-activiteiten, ongeacht hun omvang en de branche waarin ze actief zijn.

OpenShift virtualisatie is een nieuwe functie die beschikbaar is als ‘technology preview’ binnen Red Hat OpenShift en voortkomt uit het KubeVirt-open source project. Bedrijven kunnen hiermee applicaties ontwikkelen, uitrollen en beheren die uit virtuele machines bestaan naast containers. Terwijl sommige leveranciers proberen legacytechnologie te beschermen en propriëtaire virtualisatie willen behouden, doet Red Hat het tegenovergestelde: het brengt traditionele applicatiestacks naar de voorgrond in een open innovatielaag, waardoor klanten echt kunnen transformeren op hun gewenste manier en tempo, waarbij ze niet beperkt worden door propriëtaire lock-in.

Red Hat OpenShift 4.4, de nieuwste versie van het Kubernetes-platform heeft een speciale focus op ontwikkelaars met mogelijkheden voor het monitoren van workloads van applicaties; monitoring van de integratie voor Red Hat Operators; kostenbeheer voor het beoordelen van de middelen en kosten die worden gebruikt voor specifieke applicaties in de hybride cloud; en meer.

Om de managementuitdagingen te adresseren die gepaard gaan met het laten draaien van cloud-native applicaties in grootschalige, productie en gedistribueerde Kubernetes-clusters, introduceert Red Hat de managementoplossing Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes. Deze oplossing is binnenkort beschikbaar als technology preview en biedt een enkel, vereenvoudigd controlepunt voor het monitoren en inzetten van OpenShift-clusters op schaal, met beleidsgerichte governance en applicatie-lifecycle-beheer.

Verder biedt Red Hat verbeteringen aan Red Hat Insights, Red Hat's beveiligings en risicomanagement as-a-service-aanbod.

Partners