06-05-2020

NetApp neemt CloudJumper over

Deel dit bericht

NetApp heeft CloudJumper overgenomen, een cloudsoftwarebedrijf op het gebied van virtuele desktopinfrastructuur (VDI) en remote desktopservices (RDS).

Door de overname kan de nieuwe VDS-tak van NetApp de meest uitdagende problemen op het gebied van virtuele desktopservices en applicatiemanagement aan, zodat klanten gebruik, beheer, bewaking en optimalisatie van deze omgevingen als één oplossing bij één bedrijf in de public cloud van hun keuze kunnen afnemen.

Anthony Lye, senior vice president en general manager van NetApp’s Cloud Data Services-afdeling: “Een consistente en grootschalige virtuele desktopervaring waarbij de data beschikbaar en veilig blijft zonder in te leveren op prestaties was altijd al belangrijk, maar onder deze ongekende omstandigheden zeker. NetApp en CloudJumper bieden een vereenvoudigd beheerplatform voor de infrastructuur, opslag en datamanagement van virtuele desktops binnen Microsoft Azure, Amazon en Google Cloud met best-in-class virtueel desktopmanagement in combinatie met best-in-class opslag en dataservices.”

CloudJumper begeleidt klanten op een eenvoudige en veilige manier naar de toekomst door niet alleen de huidige omgevingen in beheer te nemen (vaak on-premise of gebruikmakend van oudere technieken zoals remote desktopservices (RDS)), maar ook de omgeving die steeds gangbaarder wordt in de markt – in de cloud gehoste desktops met Windows Virtual Desktops (WVD). VDS van NetApp biedt de klanten van CloudJumper dataopslag met enterprise-class features zoals hoge prestaties en beschikbaarheid, wereldwijde file cache, back-up, compliance en essentiële functies om de bedrijfsvoering van organisaties naar de cloud te helpen.

NetApp VDS is per direct beschikbaar op NetApp Cloud Central en is geïntegreerd met Azure NetApp Files en Cloud Volumes. Verder gaat NetApp investeren in het bestaande kanaalpartnerprogramma van CloudJumper om zo de mogelijkheden van MSP-, VAR-, SI- en ISV-partners te vergroten zodat zij de problemen van klanten kunnen oplossen en hun bedrijf laten groeien.

Tags:

Overname, Cloud, Azure

Company:

NetApp, CloudJumper

Partners