05-05-2020

Softwarebedrijven Bergler & Senet gaan strategische samenwerking aan

Deel dit bericht

Op 1 mei 2020 hebben Bergler en Senet een overeenkomst voor strategische samenwerking gesloten. Vanuit de synergie tussen beide softwarebedrijven verwachten zij gezamenlijk meer klanten te verwerven.

Zo heeft Bergler een track record opgebouwd met onder andere veel .NET expertise, terwijl Senet met name haar klanten bediend vanuit PHP kennis en ervaring. Beide bedrijven werken al langer samen maar willen met deze samenwerkingsovereenkomst nog hechter met elkaar optrekken ten aanzien van sales- en marketingactiviteiten.

Vogens Rob Wessels, algemeen directeur van Bergler, sluiten beide bedrijven goed op elkaar aan wat betreft technologie en bedrijfscultuur. “Door de samenwerking verder te intensiveren verwachten wij niet alleen meer klanten te kunnen bedienen, maar ook een groter innovatief vermogen te kunnen realiseren. Dat is zeer waardevol om klanten niet alleen nu, maar ook in de toekomst te kunnen blijven bedienen.” Theo Bieger, commercieel directeur van Senet, voegt hier aan toe: “Gezamenlijk beschikken we over meer dan honderd software developers die hun sporen in vele praktijksituaties hebben verdiend. Naast deze praktijkervaring hebben beide bedrijven innovatie hoog in het vaandel staan. Door deze samenwerking zijn we nog beter in staat om onze klanten te ondersteunen in het realiseren van op maat gesneden software-oplossingen.”

Bergler biedt software development, application lifecycle management, DevOps, consultancy, managed services en een flexibele schil van IT-professionals. Senet werkt al meer dan twintig jaar aan maatwerksoftwaretoepassingen om (administratieve) processen te automatiseren.

Partners