05-05-2020

Wipro en Nutanix leveren Digital Database Services

Deel dit bericht

Nutanix en Wipro introduceren Wipro's Digital Database Services (DDS), mogelijk gemaakt door Nutanix Era en Nutanix HCI-software. Met dit aanbod willen beide bedrijven ondernemingen in staat stellen om databases efficiënt te beheren, waarbij de tijd en inspanningen van IT-teams worden geoptimaliseerd.

Wipro’s Digital Database Services (DDS), gebouwd op Nutanix-oplossingen voor Databases, waaronder Nutanix HCI-software en Nutanix Era, stellen bedrijven en gebruikers in staat om databases just-in-time aan te bieden en te beheren, zonder voorafgaande kennis van hardware, database-software en bijbehorende configuraties. Het resultaat is een snellere release van applicaties, waardoor databasebeheerders zich kunnen concentreren op innoveren.

Het DDS-aanbod stelt klanten in staat om hun databaseworkloads te consolideren op een gedeelde infrastructuur om de wildgroei van databases te managen. Het zorgt voor efficiëntie, wendbaarheid, kosteneffectiviteit en schaalbaarheid in de gehele organisatie door het databasebeheer te automatiseren en te vereenvoudigen.

Company:

Wipro, Nutanix

Partners