07-05-2020

MobileIron neemt incapptic Connect over

Deel dit bericht

MobileIron heeft de acquisitie aangekondigd van incapptic Connect, aanbieder in mobile automation app release software, gevestigd in Berlijn en Warschau. Met deze acquisitie wil MobileIron het mobile app release-proces voor enterprise-klanten versnellen. Het UEM-platform van MobileIron integreert met incapptic Connect software om klanten te ondersteunen bij een snelle ontwikkeling, uitrol en beveiliging van in-house bedrijfsapps.

Gebruik van bedrijfsapps gemaakt voor specifieke toepassingen zijn een essentieel onderdeel van de digitale strategie van een organisatie. Om concurrerend te blijven, ontwikkelen CIO’s, CDO’s en bedrijfsafdelingen binnen elke sector zogenaamde purpose-built applicaties om bedrijfsdoelen te halen en de beste digitale ervaring voor werknemers te creëren. Tegenwoordig is de release van een bedrijfsapp echter steeds vaker een complex proces met contracten met derde partijen, meerdere interne reviews, en de noodzakelijke goedkeuringen door de verschillende app-stores. Dit proces neemt weken en soms zelfs maanden in beslag, en is een veel voorkomende vertragende factor voor uitrol van deze apps die zeer belangrijk zijn voor de digitale werkplek transformatie van een organisatie. incapptic Connect stroomlijnt dit proces, waarbij naar eigen zeggen de time-to-deployment wordt verminderd tot enkele minuten, of maximaal enkele uren wanneer er goedkeuringen nodig zijn. In combinatie met de mogelijkheden van MobileIron om de applicatiedistributie te automatiseren en deze aan de juiste devices en gebruikers te koppelen, helpen MobileIron en incapptic Connect organisaties met een betrouwbare en veilige versnelling van hun digitale werkplek transformatie.

Samen ondersteunen MobileIron en incapptic Connect een geautomatiseerd model voor applicatiedistributie. incapptic Connect software valideert of een app voldoet aan de vereisten voor publicatie in een publieke of interne app-store en automatiseert vervolgens het publicatieproces. Als de app is gepubliceerd, distribueert MobileIron UEM deze automatisch naar beheerde devices en worden updates geautomatiseerd uitgevoerd zodat gebruikers altijd werken met de meest veilige en actuele versie.

Partners