12-05-2020

Progress kondigt release aan van Progress OpenEdge 12.2

Deel dit bericht

Progress heeft de release van Progress OpenEdge 12.2 aangekondigd. Klanten en partners van het OpenEdge-applicatieontwikkelingsplatform profiteren nu van hoog beschikbare, goed presterende en veilige applicaties en een flexibele ontwikkelingsomgeving.

Met een sterke focus op het ondersteunen van moderne applicaties voor een cloud-first en hybride wereld, biedt de nieuwste release van Progress OpenEdge mogelijkheden die voldoen aan de vraag naar continue operaties, automatisch herstel om systemen binnen enkele seconden aan de praat te krijgen en verbeterde prestatie- en beschikbaarheidsbewaking door middel van nieuwe DevOps-tooling.

Als toonaangevend applicatieontwikkelingsplatform biedt Progress OpenEdge een ontwikkelaarservaring die trouw blijft aan zijn fundamentele waardepropositie - dingen gemakkelijk en geautomatiseerd maken waar mogelijk. Dit omvat CI/CD, tooling-integratie en meer. Dankzij een API-first benadering biedt OpenEdge een open platform met service en data-integratie, big data en datawarehousing. Daarnaast kunnen organisaties nieuwe ontwikkelaars snel en effectief aan de slag krijgen door middel van uitgebreide training, documentatie en ondersteuning, verzorgd door Progress.

Progress heeft ook de beveiliging binnen het OpenEdge-platform verbeterd door middel van upgrades van de OpenSSL-bibliotheek, multitenant user permission integrity, keystore-cryptografie en meer. In het geval van een vermoedelijke inbreuk kan het OpenEdge-platform onmiddellijk worden vergrendeld, wat een extra vertrouwenslaag biedt die een organisatie effectief kan uitvoeren met een minimaal risico op schade.
Progress introduceerde ook een Long-Term Support release waarmee klanten en partners kunnen profiteren van de voordelen van OpenEdge terwijl ze jarenlang technische ondersteuning blijven ontvangen. Hiermee krijgen ze meer operationele stabiliteit en een lange levensduur krijgen.

Progress OpenEdge 12.2 is per direct beschikbaar.

Partners