13-05-2020

Celonis stelt Arsenio Otero aan als Chief Operating Officer

Deel dit bericht

Celonis, aanbieder in process mining en process excellence software, verwelkomt Arsenio Otero bij de organisatie als Chief Operating Officer (COO). De afgelopen negen jaar was Arsenio Otera actief als COO bij Salesforce International, waar hij een grote impact had op de groeicijfers van het bedrijf. In zijn rol als COO bij Celonis zet Arsenio Otero zich in om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen.

Arsenio heeft inmiddels bijna twintig jaar ervaring in schaalvergroting binnen (internationale) organisaties en hij gaat zich richten op de go-to-market strategie, demand generation en belangrijke groeiprogramma's zoals verkoop en klantsucces. Celonis ontwikkelt zich al sinds de oprichting in 2011 ontzettend snel; alleen al in 2019 is het bedrijf met meer dan 130 procent gegroeid.

Alexander Rinke van Celonis is blij dat Arsenio Otero zich bij zijn team voegt. “Zijn expertise is legendarisch, en zijn uitgebreide ervaring en bewezen leiderschap in het aansturen van groeiprogramma's en schaalvergroting zal de verdere wereldwijde expansie van ons bedrijf ondersteunen. We hebben het voorrecht om een leidinggevende van Arsenio's kaliber aan Celonis te mogen verwelkomen terwijl we ons snelle groeiritme voortzetten".

Partners