13-05-2020

UiPath levert end-to-end hyperautomation-platform

Deel dit bericht

UiPath, leverancier van Robotic Process Automation software, presenteert de visie 'een robot voor iedereen'. Vanuit deze filosofie lanceert UiPath het end-to-end hyperautomation platform dat eerder al werd onthuld tijdens FORWARD III in oktober 2019.  Dit nieuwe platform ondersteunt elke fase van automatisering en maakt het voor iedere organisatie mogelijk om robots direct te beheren vanuit de UiPath Automation Cloud. UiPath brengt hiermee automatisering binnen bereik van elke medewerker. Mensen kunnen nu zowel een bijdrage leveren aan de automatisering van hun werkplek als zelf de voordelen plukken van de dagelijkse samenwerking met robots.

Het hyperautomation platform van UiPath is essentieel voor organisaties die automatisering snel en efficiënt willen kunnen schalen, op basis van de benadering 'Automation First'. Dit kan de digitale transformatie van bedrijven versnellen doordat iedereen – van RPA-developers en -testers tot Citizen Developers en zakelijke gebruikers– automatisering centraal stelt in zijn denken en doen. Door deze mindset komen de nieuwe mogelijkheden van het platform volledig tot hun recht. Process discovery tools en crowdsourcing om te bepalen wat te automatiseren, of artificial intelligence (AI) zoals document understanding en geavanceerde analyses om de zakelijke impact van automatisering te meten. Dit alles maakt geavanceerdere automatisering mogelijk.

Hyperautomation voor de end-to-end automation lifecycle
UiPath levert een end-to-end automatiseringsplatform dat de belangrijkste RPA-mogelijkheden voor het bouwen, beheren en uitvoeren van robots combineert. De nieuwe mogelijkheden zijn:
• Gebruik van AI om back-endsystemen en toepassingslogboeken te analyseren
• Snelle en nauwkeurige verwerking van documentgegevens om te kunnen concurreren in een veranderend digitaal tijdperk
• Maak van alle medewerkers Citizen Developers door hun eigen taken te automatiseren
• Krijg meer controle en flexibiliteit over attended robots met nieuwe gebruikersinterface
• Centraliseer automatiseringsinitiatieven en vergroot de betrokkenheid van medewerkers
• Toepassen van AI om te analyseren hoe mensen werken
• Pas AI binnen enkele minuten toe op RPA-werkstromen.

SaaS Solution opent deuren naar RPA
De UiPath Automation Cloud biedt een implementatieoptie die snelle automatisering, eenvoudige schaalbaarheid, hoge beschikbaarheid en minder IT-infrastructuurvereisten mogelijk maakt, allemaal met ondersteuning op bedrijfsniveau. Het SaaS-model is een aanvulling op de on-premises, private en public cloud-implementatieopties van UiPath. UiPath Automation Cloud geeft organisaties van elke omvang een snelle start van hun RPA-traject door het gemakkelijk te maken om automatisering in hun activiteiten te implementeren en veilig te beheren zonder kosten van een IT-infrastructuur. Het is ook bekroond met een ISO 27001 certificering, een internationale standaard voor information security management systemen.

Partners