29-05-2020

Progress integreert Azure DevOps-services in Sitefinity

Deel dit bericht

Progress heeft de samenwerking met Microsoft uitgebreid om Microsoft Azure-services verder te integreren in het Progress Sitefinity-platform. Als volledig Platform-as-a-Service gehost op Azure, is Progress Sitefinity Cloud de eerste die de ultramoderne DevOps-services van Azure in haar platform integreert om de productiviteit van ontwikkelaars te verhogen en een eenvoudigere, snellere implementatie van digitale ervaringen mogelijk maakt.

“Progress heeft een langdurige relatie met Microsoft die veel gebieden van ons productportfolio raakt. Nu voegen we een nieuwe laag toe aan die relatie door onze integratie van Progress Sitefinity en Microsoft Azure, waardoor we zorgen voor naadloze digitale ervaringen”, zegt John Ainsworth, SVP Core Products bij Progress. “Ons doel is om de allerbeste oplossingen te leveren, wat betekent dat we moeten samenwerken met marktleiders zoals Microsoft. Het is wat onze klanten gewend zijn en wat we blijven leveren."

Sitefinity is volledig compatibel met Azure en gebruikt het volledige spectrum van de mogelijkheden om ontwikkelaars en IT-beheerders de soepelste ervaring te bieden. Dit omvat ingebouwde integraties met Microsoft Active Directory Federation Services (ADFS) op Azure, Azure Active Directory, Azure Active Directory B2B, Azure Cognitive Search en Azure Redis Cache.

De PaaS-architectuur van Sitefinity Cloud betekent dat Sitefinity-klanten de overhead van de infrastructuur kunnen verminderen en de operationele efficiëntie kunnen verhogen. De lifecycle management tooling van Microsoft Azure DevOps Services zorgt voor een hoge zichtbaarheid in cross-functionele projecten en state-of-the-art CI/CD-processen om te voldoen aan snelle time-to-market-eisen. De Management Portal-laag van Sitefinity Cloud is gebaseerd op Azure DevOps Services en biedt een moderne gebruikersinterface. Met behulp van de Management Portal hebben Sitefinity Cloud-gebruikers rechtstreeks toegang tot hun projectrepository, die alle codebestanden van het Sitefinity Web Application-project bevat, inclusief alle configuratiebestanden die op het bestandssysteem zijn opgeslagen.

Partners