31-07-2020

Unisys biedt beveiligd biometrisch identiteitsmanagement

Deel dit bericht

Unisys stelt nieuwe versies van haar biometrische identiteitsmanagementsoftware Unisys Stealth(identity) SaaS 2.0 en Stealth(identity) 2.7 beschikbaar. Stealth(identity) biedt hoge schaalbaarheid, flexibele biometrische authenticatie en sterke beveiliging. De SaaS-oplossing zorgt ervoor dat de beveiligingsopties zowel on-premise als in de cloud beschikbaar zijn. De software verbetert de bescherming tegen identiteitsfraude door op meerdere fysieke en digitale kanalen de identiteit van een individu vast te stellen.

Stealth(identity) vereenvoudigt het beveiligingsbeleid en werkt met bestaande infrastructuren, wat leidt tot een lagere total cost of ownership. Bovendien ondersteunt de software ook single sign-on mogelijkheden bij bijvoorbeeld bank-, e-commerce- en transportapplicaties die biometrische authenticatie vereisen. Stealth(identity) SaaS ondersteunt gedrags-, gezichts-, vingerafdruk-, stem- en irisherkenning. In combinatie met andere securityoplossingen is Stealth(identity) een essentieel onderdeel van een zero trust-strategie.

De biometrische technologie van Unisys vergemakkelijkt authenticatie, niet surveillance. De software is ontworpen om vertrouwen te vergroten en te bepalen of toegang verleend kan worden, of het nu gaat om een gebouw, een vliegtuig of beschermde informatie in de cloud.

Partners